Over Vita Nova Flora

Sinds 1977 zijn wij als plantengroothandel en lijnrijders actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Vita Nova Flora beschikt over eigen vrachtwagens waarmee wij in bovengenoemde landen vaste routes rijden. Ons assortiment bestaat uit bloeiende planten, groene planten, tuinplanten, seizoensplanten en decoratieve plantenschaaltjes. Als lijnrijders hebben wij wekelijks onze vaste routes. Wij stoppen bij jou voor de deur waardoor je comfortabel kunt inkopen zonder het bedrijf te verlaten. Vita Nova Flora levert uitsluitend kwaliteitsproducten. Wij zijn onder andere dealer van Decorum. Onze ruime collecties Phalaenopsis zijn van Opti-flor en Ter Laak. De kleinere groene planten komen doorgaans van Smit Kwekerijen.

  • 2de Slider-1b
  • 2de Slider-2b
  • 2de Slider-3b
  • 2de Slider-4b
  • 2de Slider-5b
  • wordpress slider plugin
  • 2de Slider-7b
2de Slider-1b1 2de Slider-2b2 2de Slider-3b3 2de Slider-4b4 2de Slider-5b5 2de Slider-6b6 2de Slider-7b7
wowslider.com by WOWSlider.com v6.4

Een tot twee maal per week vullen wij onze eigen voorraden aan. Zo beschikken wij altijd over verse artikelen en het meest actuele aanbod. Wij beladen onze wagens met een keuze uit het actuele aanbod gecombineerd met een bepaald vast assortiment. Het vaste assortiment zijn de planten waarvan wij, door jarenlange ervaring, weten dat er regelmatig vraag naar is. Hebben wij een bepaalde plant niet op voorraad in de wagen neem dan gerust contact met ons op. Meestal kunnen wij ervoor zorgen dat deze binnen enkele dagen beschikbaar is. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid bij onze leveranciers.)

 

Als groothandel levert Vita Nova Flora uitsluitend aan de vakhandel.

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief met updates van het meest actuele aanbod, aanbiedingen en specials. Ook de nieuwsbrief ontvangen:  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ons Privacybeleid kunt u hier lezen.

Pagina Over Vita Nova-A1     Pagina Over Vita Nova-B1